SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Vill du slippa krita planerna för hand?

Att krita planerna tar tid och det är inte alltid helt enkelt att få det bra. Nu kan vi erbjuda hjälp med all plankritning, t.ex. efter sommarens uppehåll. Vi tar med oss vår kritningsrobot, ritar upp planerna i appen och kritar planerna åt er! Det blir snygga, raka linjer med mycket stor exakthet.

 

Vår prismodell är väldigt enkel enligt nedan. Samtliga priser bygger på standardstorlekar på planer, inom Linköpings kommun och inkluderar kritningsfärg av hög kvalitet. Har du några specialstorlekar på planer eller om anläggningen ligger utanför Linköpings kommun så skicka ett mail till info@ostrialambohov.se och begär en offert så återkommer vi.

 

Våra priser:

  • 1300kr 11vs11
  • 900kr 7vs7 och 9vs9
  • 400kr 5vs5
  • 250kr 3vs3

Minimum fakturering per gång är 1000kr.

 

För att beställa eller om ni har frågor så skicka ett mail till info@ostrialambohov.se med information om vilken förening du företräder, antal planer av olika storlekar som ni vill ha kritade, adress till anläggningen, vilket datum ni önskar samt kontaktuppgifter så återkommer vi så fort vi kan.

 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten