SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Välkommen till IK Östria Lambohov

Vi är en fotbollsförening som är dedikerad till att ge barn och ungdomar en möjlighet att utöva och njuta av fotbollen. Hos oss är alla välkomna oavsett tidigare erfarenhet eller färdigheter. Vi tror på att främja gemenskap, glädje och utveckling genom sporten. Kom och delta i våra träningar och matcher, och upptäck den fantastiska världen av fotboll tillsammans med oss på IK Östria Lambohov!

Östria inför matchvärdar från och med hösten 2024
2024-06-30 10:00
Bild från Çok Najs Cup 2024 med matchvärdar i gröna västar. Konerna markerade gränsen för publiken.

ÖFF (Östergötlands Fotbollsförbund) har under våren uppmärksammat brister i matchkulturen på alla nivåer. Det har förekommit länge men har eskalerat med tiden. Nu har man uppmanat fotbollsfamiljen att göra vad man kan och här kommer vårt första svar.  Det handlar om att våra spelare och domare (som också oftast är ungdomar) ska känna sig trygga och tycka det är roligt att gå ut på fotbollsplan.

 

Vi har därför beslutat oss att från och med höstens matcher införa matchvärdar vid alla våra hemmamatcher. Det innebär att domaren har hand om allt som sker på plan och matchvärdarna ser till så att allt fungerar utanför. Vi hade det under vår cup nu under försommaren med lyckat resultat och det bygger vi vidare på när vi nu tar detta steg.

 

Utöver det inför vi också fasta gränser som innebär att förutom att lagledning och avbytare ska sitta på motsatt sida om publiken kommer inte publiken få sitta närmre sidlinjen än ca 1.5 meter. 

 

Vi kommer utvärdera detta fortlöpande och vi tar tacksamt emot feedback och förslag till info@ostrialambohov.se

 

 

Nu kan du köpa Östria Supporter-tröjor!
2024-06-23 20:12

Nu kan vi erbjuda supportertröjor till alla som brukar se våra matcher!

Dom är grymt snygga (svarta även om dom ser lite grå ut på bilden!), riktigt sköna att bära och kostar endast 250 kr/st.

 

Storlekar:

  • S
  • M
  • L
  • XL

 

För att beställa klickar du här.

Upphämtning sker sedan i MöLa efter att du fått svar. Betalning sker med Swish i samband med upphämtning.

 

Vill du köpa något annat? Vi har massor av schysta produkter i vår vanliga butik, kolla gärna här.

Nu startar vi ett nytt lag för pojkar födda 2011!
2024-06-19 22:35

Är du eller har du ett barn som är född 2011 och vill börja spela fotboll?

 

Nu gör vi en intressekoll för att se hur många grabbar som vill börja spela fotboll och som är födda 2011. Vi har idag inget lag för Pojkar födda 2011 men vi hoppas få in tillräckligt många för att dra igång ett lag nu till hösten. 

 

Får vi in tillräckligt många kommer vi kalla till träning och föräldramöte efter sommaruppehållet i augusti. Anmälan är inte bindande och dessutom är det halva priset för resten av året!

 

Anmälan gör du här.

 

Välkommen!

I helgen blir det cup och alla är välkomna!
2024-06-12 23:56

Den 15:e och 16:e juni har vi en cup för barn födda 2015 och 2016. Totalt räknar vi med över 30 lag under de två dagarna och utöver fotbollen finns lite blandade aktiviteter så som hoppborg mm. 

Vi kommer självklart ha kiosken öppen och utöver det erbjuda både korv och hamburgare direkt från grillen. Dessutom kommer Çok Najs vagnen erbjuda sin fantastiskt goda mat så det finns massor att välja på.

 

Alla är varmt välkomna att heja på de fantastiska spelarna (och även om vi bor i Lambohov uppmuntrar vi och applåderar alla lag!) och uppleva den fantastiska stämningen. 

Välkomna!

Östria bjöd in till spel på Lambohovsdagen
2024-06-08 15:00

Precis som vanligt deltog vi på årets Lambohovsdag. Regnet från himlen blandades med glada barn och ungdomar på fotbollsplan.

 

Tack för en fin dag alla ni som deltog!

 

Vill du eller ditt barn börja spela i Östria? Anmäl dig här.

Nyheter från våra lag
F17, 26/06 19:29 
P14, 10/06 21:01 
P15, 06/06 20:32 
P14, 02/06 18:15 
 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten