SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Välkommen till IK Östria P13

Vi är laget för alla pojkar födda 2013 som vill spela fotboll! Vi vill gärna välkomna fler men behöver då ytterligare förstärkning i ledartruppen så intresseanmäl gärna ditt barn på knappen ovan och är du vuxen och har möjlighet att ta en tränarroll så har ditt barn förtur. Har du frågor om tränarrollen så maila info@ostrialambohov.se

Första matchen blev en målfest!
2024-05-07 15:00

Vilket lag! Första matchen blev en riktig målfest som slutade 6-6. Vi kämpade riktigt bra och härligt att seriespelet nu är igång.

 

Bra jobbat alla som deltog!

Nu förstärker vi tränarstaben i P13
2024-03-20 20:08

Planering för 2024 pågår för fullt och vi förstärker nu tränarstaben med två nya tränare. Joseph Filiz blir ny huvudtränare. Han är idag välkänd för många i föreningen och aktiv i vårat U16-lag där han också varit huvudtränare tidigare. 

 

Dessutom har vi en annan erfaren tränare som nu gör sin debut som tränare i ett Östria-lag, Sevin Mirlén har bland annat varit huvudtränare för P10 i ett annat Linköpingslag tidigare men bor sedan några år i Lambohov och har en grabb som börjar i P17-laget när dom kommer igång. Hon kommer in med stor erfarenhet och engagemang och det ska bli fantastiskt roligt att följa laget 2024!

 

Varmt välkomna till P13 önskar vi er båda och ett stort lycka till i era nya roller.

 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten