SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Välkommen till Bollek.

Bollek är vår återkommande träning för dom allra yngsta. I år välkomnar vi alla födda 2018 och 2019 till tio tillfällen med massor av fotboll och glädje.

 

Vi drar igång i den 25 maj kl 09-10 och 10 lördagar under sommaren med uppehåll i juli. Alla träningar sker på vår anläggning vid Landbogatan 1 av våra fantastiska ungdomsledare. 

 

Anmälan är öppen och alla kan prova en gång med full återbetalning om man inte önskar fortsätta efter det. Priset är 750 kr och precis som tidigare kommer alla få ett paket med en tröja, fotboll och vattenflaska.

 

Har du frågor om Bollek så maila daniel@ostrialambohov.se 

 

Vi önskar ditt barn varmt välkommen till Bollek hos IK Östria! 

Snart avspark - den 25/5 drar det igång!
2024-05-12 21:27
Vi närmar oss avspark för årets Bollek! Den 25/5 kl 09 drar det igång för alla fantastiska unga stjärnor 5-6 år och vi hoppas barnen är lika taggade som vi!
 
Vill ditt barn vara med är det inte för sent att anmäla sig och vara med från starten, det är bara att följa denna länk: https://go.ostrialambohov.se/bollek
 
Varmt välkomna.
Nu öppnar vi anmälningarna till årets Bollek.
2024-02-25 18:00

Det känns väldigt långt bort men innan vi vet ordet av är det maj och då drar vi igång med Bollek igen!

 

Därför öppnar vi nu dörrarna för årets anmälningar så anmälan för alla tjejer och killar födda 2018-2019 gör du här för att säkra sin plats direkt.

 

Välkomna!

 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten