SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Hjälp till/Bidra

Som en helt ideell förening finns det många sätt du kan bidra igenom i stort som smått. Vi uppskattar alla bidrag och lovar att göra vårt bästa för att omsätta det i en bra verksamhet för våra barn och ungdomar i området.

 

Nedan följer några sätt som du kan hjälpa till.

Stötta oss ekonomiskt

Brukar du spela på Svenska Spel?

Genom att gå in på Gräsroten och välja Östria Lambohov när du spelar så får vi bidrag av Svenska spel när du spelar och det kostar dig inget extra. Klicka här för att välja IK Östria Lambohov. (Öppnas i nytt fönster)

 

Bli stödmedlem

Att bli stödmedlem kostar 365 kronor per år (2024) och innebär inga ytterligare åtaganden. Vi uppskattar alla våra medlemmar stort och det är ett enkelt sätt att hjälpa oss att bli ännu bättre. Tryck här och fyll i anmälan. (Öppnas i nytt fönster)

Bli volontär eller ledare

Det mest värdefulla vi har är tid och vill du ge oss lite av din tid är vi mycket tacksamma för det! I vår förening finns massor av uppgifter vi behöver hjälp med, t.ex:

  • Tränare eller Lagledare - De viktigaste personerna i vår förening är de som jobbar som ledare för våra barn. Vi hjälper till med mentorskap och utbildning inför din nya roll. Läs mer längre ner på denna sida.
  • Delta i driftgrupp - Driftgruppen hjälper till att hålla vårt klubbhus och planer i gott skick. Själva gräsklippningen görs att ett inhyrt företag men det uppstår ofta små saker som behöver åtgärdas och vi tar tacksamt emot hjälp.
  • Delta i kioskgrupp - Hjälp till och stå i kiosken i samband med träning och match. Vi försöker hålla vår kiosk öppen på helger i samband med träningar och matcher och kan du hjälpa oss med detta blir vi tacksamma.
  • Något annat - Finns det något annat du är duktig på och vill bidra? Maila info@ostrialambohov.se så pratar vi ihop oss!
 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten