SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Om klubben

IK Östria Lambohov är hela Lambohovs förening! Vi är en helt ideell förening som bygger på föräldradeltagande för att träna våra fantastiska barn och ungdomslag.

 

Vi drivs av glädjen till sporten, gemenskap, engagemang och personlig utveckling för alla våra spelare. Oavsett om man drömmer om en karriär som spelare eller är med som en av många hobbys så vill vi vara föreningen för alla som bor i Lambohov med omnejd.

 

Vi strävar också efter att ta ett stort samhällsengagemang. Vi är en fristad från droger, kriminalitet, gängbildningar och annat som tyvärr finns i våra områden och har som målsättning att utveckla spelarna både idrottsligt och personligt.

 

Varmt välkommen att anmäla ditt barn till något av våra lag här.

 

Är du en vuxen och känner att du vill göra skillnad men vet inte hur? Genom att bli volontär, t.ex. som tränare kan du göra stor skillnad både i barnens liv men också för hela området. Ingen kan göra allt men alla kan göra något.

 

Läs mer om hur du kan engagera dig här.

 

 
 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten