SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Idrottsklubben Östria Lambohov
Fotboll
Välkommen till F15/16

Här spelar flickor födda 2015 och 2016. 

Vi är idag ett härligt gäng men vi kan bli ännu fler så du är varmt välkommen att anmäla dig till laget!

Under innesäsongen kör vi en träning i veckan men till våren kommer vi ha två träningar per vecka på vår anläggning, Landbogatan 1.

 

Anmäl intresse via knappen ovan.

Vid frågor maila jonah.gustafsson@ostrialambohov.se

Nu är vi igång!
2024-03-05 22:37

Första träningen avklarad och tjejerna gjorde en strålande insats och hade fantastiskt roligt! Det var en härlig mix av nybörjare och erfarna spelare som inte bara utförde alla övningar med glädje och engagemang utan dessutom bjöd på lagets första matchträning.

 

Bra jobbat alla och det ska bli väldigt roligt att följa er resa framåt!

På söndag är första träningen med F15/16
2024-02-29 08:47

Vi är väldigt glada och riktigt taggade att kunna starta upp detta lag och på söndag den 3 Mars kör vi igång med första träningen!

 

Ett välkomstmail har skickats ut med information men alla som vill kan fortsatt anmäla sig och hänga på antingen från söndag eller senare. 

Har du inte fått mailet så kontakta daniel@ostrialambohov.se och för frågor om laget, träningen osv så kontakta jonah.gustafsson@ostrialambohov.se 

 

Varmt välkomna!

Målet är nått!
2024-02-22 20:27

Vi kan med glädje informera om att vi nu är tillräckligt många för att dra igång med första träningen! Mer information kommer inom kort att skickas till alla som anmält sig men vi önskar redan nu alla som anmält sig varmt välkomna.!

 

Men det är ännu inte för sent att vara med från start så anmäl dig för tre fria provtillfällen genom att välja F15/16 på listan här.

 
Sponsorer
Shop
Stöd oss
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten